Event2018-09-19T11:16:30+00:00

Vrouwen met impact event

Als jij de beste versie van jezelf wordt, ben je de grootste zegen voor de ander

Lees verder

Vrouwen met impact event – zaterdag 13 oktober in Amersfoort

Als jij er voor kiest om impact te hebben in deze wereld zal dit effect hebben op wat je wilt bereiken. Dit geldt voor vrijwel alle gebieden in je leven, persoonlijk, zakelijk, spiritueel, in relaties met anderen en op financieel gebied.

Maar het begint bij de juiste mindset. Jouw gedachten, jouw woorden en de keuze die jij maakt zijn alles bepalend voor jouw toekomst. Wat je achtergrond ook is, wat je ook hebt meegemaakt in je leven, iedereen heeft het in zich om alleen het allerbeste uit het leven te halen voor jezelf.

Larissa spreken - Reveal Your Dreams
 • Maak kennis met Larissa en het team van Reveal your Dreams

 • Een hele dag speciaal voor jou (en je vriendinnen), waarin je een heerlijke dagje uit hebt, in de watten wordt gelegd en met vernieuwde tools naar huis gaat om vanaf die dag datgene te gaan doen wat je nu echt wilt in het leven

 • Onderwijs en workshops van verschillende inspirerende sprekers

 • Q&A met de sprekers waarin je jouw vragen kunt stellen

 • 13 oktober 10:00- 16:30 uur inclusief catering bij Connexion point Amersfoort

Wat kan je verwachten van deze dag?

Leren van onderwerpen zoals:

 • De kracht van visualisatie
 • Hoe geef ik mijn zelfvertrouwen een boost
 • Welke obstakels jou tegenhouden om verder te komen in jouw leven
 • Zit er een ondernemer in jou?
 • Wat wil je met jouw leven, wat zijn jouw doelen en dromen?

Jouw denken, bepaalt de koers van jouw leven!

Weet je dat 80% van al onze problemen en obstakels, waarom we iets wel of niet bereiken, vooral te maken hebben met ons zelf? En dat slechts 20% van de dingen waar we mee worstelen van buitenaf komt, door bijvoorbeeld opvoeding, werk, overheid etcetera.
De grootste battle vindt plaats in je denken en als jij ervoor zorgt dat jij daar de regie over hebt, dan gaat je leven automatisch naar “The Next Level”.

Welke impact heeft jouw denken op je dagelijks leven en de keuzes die je maakt? Laat je je vaak tegenhouden door angst, twijfel, of wat een ander er van vindt? Durf je uit je comfortzone te stappen? Leef jij het leven wat jij wilt of leef jij het leven wat anderen van jou verwachten? Wat zijn de dromen die jij wilt gaan waarmaken?

De beste versie van jezelf

Je kunt alleen de beste versie van jezelf worden als je bereid bent om in jezelf te investeren, door aan jezelf te werken en te leren van anderen. Maar als eerste zul je moeten weten waar je naar toe wilt, hoe wil je dat je leven er over 5 of 10 jaar uit ziet? Welke skills wil je ontwikkelen? Waar zou jij je tijd aan willen besteden? Wat is jouw visie, wat zijn jouw dromen, en wat zijn jouw doelen om hier te komen?

Jouw next level
Wat is jouw next level? Wil je veranderen van baan? Meer successen behalen? Je eigen bedrijf beginnen? Meer tijd voor jezelf, meer zelfvertrouwen? Er is altijd een next level en op deze dag ga je ontdekken hoe je die volgende stap gaat zetten.

Ontvang ook een handige community app!

Larissa is de oprichtster van Reveal your Dreams en heeft samen met haar man 4 bedrijven. Zij weet als geen ander hoe je je dromen kunt realiseren en je jouw impact kunt vergroten en wat hier bij komt kijken. In augustus 2017 beloten Larissa en haar man samen met hun gezin voor een jaar naar Sri Lanka te verhuizen en hun 4 bedrijven vanuit daar te leiden. Dit was een van Larissa’s dromen die ze heeft waargemaakt, namelijk om in Sri Lanka vrouwen te helpen die misbruikt en mishandeld zijn.

Larissa heeft tools ontwikkeld die je gaan helpen om jouw dromen scherp te krijgen, maar ook om die volgende stap te zetten. Want alleen een droom zonder actie, is gewoon een wens.

Masterclass: Jouw grootste obstakel
Gertjan Goldschmeding - Reveal Your Dreams

Gertjan Goldschmeding heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers, het coachen van mensen en heeft daarnaast ook zijn eigen bedrijven. Door honderden mensen te beoordelen of ze er klaar voor waren om te ondernemen, heeft hij de juiste vragen voor jou om te ontdekken of er een ondernemer in jou zit!

Masterclass: Zit er een ondernemer in mij?

Eelkje Leeman, een ambitieuze vrouw ,was de eerste vrouwelijke directeur van Trekpleister Nederland. Ze is ondernemer en investeerder en ze is iemand met een hoop ervaring. Als moeder en carrière vrouw weet ze als geen ander waar je tegen aan kunt lopen in dit proces. Leer van haar succes en de dingen die ze gaandeweg geleerd heeft.

Masterclass: Carrière maken en vrouw zijn

Workshops:
– Visionboard workshop (Expert community RYD Sabrina van Bavel)
Maak je eigen visionboard met daarop jouw dromen en doelen en leer de kracht van visualisatie.
– Hoe krijg ik grip op mijn tijd? (oprichter RYD Larissa van der Haar)
Ken je dat gevoel altijd te weinig tijd te hebben? Toch heeft iedereen maar 24 uur in een dag. In deze workshop leer je hoe je meer tijd kunt krijgen.
– Hoe kom ik in beweging? (Expert community RYD Marijke Blijleven)
Zou je meer willen bewegen? Waar moet je beginnen? Wat vind je leuk om te doen? In deze workshop ga je hiermee aan de slag. Marijke heeft ook een leuke conditietest voor je gemaakt, zodat je gaat ontdekken hoe jouw conditie er op dit moment voor staat.
– Natuurvoeding (Expert community RYD Janneke Steen)
Zou je gezonder willen eten maar weet je soms gewoon niet waar je moet beginnen? Is gezond eten ingewikkeld en lastig? In deze workshop ga je het ontdekken en ook zelf proeven.

Programma

9:30 Ontvangst en registratie

Blok 1
10:00-12:30
– Opening
– Masterclass 1
– Pauze
– Masterclass 2

12:30 Lunch buffet

Blok 2
13:30- 16:30
– Workshops
– Pauze
– Masterclass 3
– Q&A met de sprekers
– Afsluiting en ontvangst goodybag

Bestel nu Tickets met een leuke duokorting!

1 ticket voor € 59
 • 3 hoofdsessies

 • Luxe lunch en de hele dag koffie en thee

 • Keuze uit 1 workshop

 • Q&A sessie

 • Goodybag

2 tickets voor € 110
 • 3 hoofdsessies

 • Luxe lunch en de hele dag koffie en thee

 • Keuze uit 1 workshop

 • Q&A sessie

 • Goodybag

3 tickets voor € 165
 • 3 hoofdsessies

 • Luxe lunch en de hele dag koffie en thee

 • Keuze uit 1 workshop

 • Q&A sessie

 • Goodybag

dromentest veilig betalen met ideal