Over

/Over
Over2018-08-28T16:36:35+00:00

Over

Visie van Reveal Your Dreams

Het doel van Reveal Your Dreams is vrouwen helpen om in hun bestemming te gaan wandelen. Wij geloven dat als we datgene gaan doen waar onze kracht ligt, we een enorme positieve invloed zullen hebben in de wereld. Onze visie is dat vrouwen datgene gaan doen wat hen en daardoor ook anderen gelukkig maakt. Dit doen we door coaching trajecten te bieden. In een onderzoek van Dr. Gail Matthews staan dat de kan dat je je doelen behaald 76% groter is als je je doelen helder hebt, opgeschreven, deelt met iemand en ook het proces bespreekt. Dit is wat wij doen en dit zal je ook terugvinden in onze community. Daarin zullen gelijkgestemden deelnemen waarin elkaar motiveren, inspireren en uitdagen centraal zal staan.

Onze kernwaarden

De dingen waar we voor staan als bedrijf zijn de volgende punten:

  1. We leven vanuit verbondenheid en we zijn integer, open en respectvol.
  2. We leven waar Reveal voor staat.
  3. We zien het beste in de ander.
  4.  Door de beste versie van onszelf te zijn, zijn we de grootste zegen voor de ander.
  5.  We zijn altijd op zoek naar grensverleggende dingen.
Larissa van der Haar
Larissa van der HaarCoach en founder

Wie ben ik?

Mijn naam is Larissa van der Haar, getrouwd met Wouter en moeder van 2 heerlijke dochters. Ik ben geboren in Sri Lanka en opgegroeid in Groningen. Ik heb 8 jaar gewerkt met dak-en thuislozen en verslaafden en samen met mijn man hebben we inmiddels vier bedrijven en meer dan 30 mensen in dienst. Daarnaast coach ik vrouwen die in hun bestemming willen gaan wandelen. Onze visie is om impact te hebben in de maatschappij door werkgelegenheid te creëren en te investeren in mensen.

Hoe is RYD ontstaan?

Reveal Your Dreams is ontstaan omdat ik merkte dat mijn programma’s met visionboards, visionbooks en een 30 dagen challenge een enorm positief effect hadden bij de vrouwen die ik coachte.

Inmiddels geven we ook workshops, coachingstrajecten en powertalks over dit onderwerp, omdat is gebleken dat er veel vraag naar is.

Waarom doe ik dit?

Ik doe dit omdat ik er blij van word als mensen gaan opstaan en het leven gaan leiden wat ze graag willen en wat hen gelukkig maakt. Ik heb gezien dat je binnen 3 maanden uit een bepaald patroon kunt breken en je je leven een hele positieve wending kunt geven. Je gaat dan je dromen achterna jagen in plaats van de waan van de dag te volgen. Dit heeft alles te maken met de juiste mindset. Ik heb hier handige tools voor ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen. Ik zeg vaak: “Als jij de beste versie van jezelf wordt,  ben je de grootste zegen voor de ander”.

Manon Joosse
Manon JoosseOffice manager & visie coach

Wie ben ik?

Mijn naam is Manon Joosse. Ik ben 11 mooie bijzondere jaren gelukkig getrouwd met Matthias en moeder van 3 gezellige en soms ondeugende kinderen. Ik heb SPH gestudeerd waarna ik verschillend werk heb gedaan, zowel in de hulpverlening als in de horeca, alsmede in het onderwijs. In de afgelopen 8 jaar heb ik meerdere meiden mogen coachen, waarbij ik ervaring heb opgedaan als coach. In de afgelopen jaren heb ik steeds meer ontdekt waar mijn passie ligt en mijn kwaliteiten. Ik ben gemotiveerd geraakt om te gaan dromen en deze dromen concreet te maken om ze ook daadwerkelijk te realiseren. En toen kwam in november 2017 Reveal Your Dreams op mijn pad, waar ik als Office Manager & Visie Coach mocht gaan werken.

Waarom werk ik bij RYD?

Hoe gaaf is het dat ik bij Reveal Your Dreams mag werken vanuit mijn passie en mijn kwaliteiten kan inzetten om andere vrouwen te helpen ontdekken welke dromen zij hebben voor hun leven. Ik word enthousiast als vrouwen gaan durven dromen, gaan bepalen waar ze voor willen leven en stappen gaan zetten om deze verlangens te realiseren en te gaan leven. Als ik in coaching een stukje bij mag dragen aan dit avontuurlijke, bijzondere en soms lastige proces, dan ben ik dankbaar.
Wij vrouwen kunnen elkaar maken en breken. Ik houd ervan om andere vrouwen te bemoedigen, dat zij hun eigen kracht en kwaliteiten gaan herkennen en erkennen en hiermee een verschil gaan maken in hun eigen leven en dat van anderen.

Wat zijn mijn werkzaamheden bij RYD?

Als Office Manager ben ik het eerste contactpersoon van Reveal Your Dreams, regel ik alle zaken rondom de coachingsessies, doe ik de administratieve zaken en ben ik eigenlijk een ‘manusje van alles’. Als Visie Coach mag ik naast vrouwen staan in het proces van dromen, durven, doen en doorzetten! Hierin ben ik het luisterende oor en degene die vragen stelt om verder te ontdekken en stappen te zetten. Degene die bemoedigt en degene die aanmoedigt. Eén van de mooiste dingen die er zijn!

Hoe wij jou kunnen helpen

Wat zou jij gaan doen als geld geen rol zou spelen?

Met de dromentest kom je erachter wat nou écht je dromen en verlangens zijn.
Hoe wij jou kunnen helpen
Gertine Oldeman
Gertine OldemanVisie coach

Wie ben ik?

Mijn naam is Gertine Oldeman en in oktober dit jaar ben ik alweer 9 jaar getrouwd met Hein. We hebben samen 3 meiden van 3, 6 en 7 jaar oud en Hein is vader van 2 jonge vrouwen van 19 en 32 jaar oud.
Sinds een paar maanden mag ik het team bij Reveal Your Dreams versterken als Visie Coach en daarnaast ben ik werkzaam bij St. Opwekking, als oa. eventmanager en ben ik betrokken bij allerlei vrijwiligers activeiten.
Ik heb het voorrecht gehad om jarenlang met (jonge) mensen op te trekken en hen te coachen en te zien opbloeien zodat ze een steeds betere versie van zichzelf werden. Daarnaast heb ik de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan in het leiden van diverse teams. Ik raak enorm gemotiveerd door de uitspraak ‘everybody wins when a leader gets better’, iedereen wint als een leider beter wordt en zich ontwikkelt. Door jezelf te ontwikkelen verander je niet allen zelf maar daardoor verandert ook de wereld om je heen!

Waarom werk ik bij RYD?

Het afgelopen jaar heb ik zelf mogen ervaren hoe gaaf en levensveranderend het is als een coach met je meekijkt en je helpt jezelf verder te ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat vooral vrouwen een verkeerd zelfbeeld hebben door allerlei omstandigheden waardoor ze niet tot bloei zijn gekomen. Ik geloof dat vrouwen impact kunnen hebben in de wereld om hen heen, gewoon door zichzelf te worden en hun dromen na te jagen. Het is bijzonder om als coach daaraan bij te mogen dragen.

Hoe wij jou kunnen helpen

Wat zou jij gaan doen als geld geen rol zou spelen?

Met de dromentest kom je erachter wat nou écht je dromen en verlangens zijn.
Hoe wij jou kunnen helpen

Sri Lanka

Met dit bedrijf helpen we ook vrouwen in Sri Lanka die (seksueel) misbruikt en mishandeld zijn. In Sri Lanka worden heel veel vrouwen door hun man misbruikt, zowel geestelijk als lichamelijk. Dit gebeurd zo ontzettend veel en er is maar 1 opvang waar de politie deze vrouwen onder kan brengen en waar ze getraind worden om te overleven als ze op vlucht zijn voor hun thuissituatie. Deze vrouwen zijn vaak hun leven niet zeker en het gaat er heel anders aan toe dan in Nederland. In deze opvang kunnen 15 vrouwen met hun kinderen terecht. In 2010 heeft Larissa al in deze organisatie meegewerkt en op dit moment woont ze met haar gezin een jaar in Sri Lanka. Ze werken hier aan hun zelfvertrouwen, ze leren Engels, kleding naaien, kaarten maken, koken en nog meer dingen die ze kunnen gebruiken als ze weer op hun eigen benen komen te staan. Dit zijn zwaar getraumatiseerde vrouwen en het is onze droom om deze vrouwen te helpen. We hebben ook een programma voor ze gemaakt om hun dromen weer tot leven te brengen, nadat er zoveel in hun leven is kapot gemaakt. Daarnaast traint  Larissa ook het personeel om visie te hebben en dit project uit te breiden. Met Reveal your Dreams willen we investeren in deze vrouwen. Daarom hebben we besloten om 20% van de winst van Reveal Your Dreams te investeren in deze vrouwen. Dit zal een speerpunt zijn van onze organisatie, om bij te dragen aan een grotere missie en anderen vrouwen ook een toekomst te geven.