Recensies

/Recensies
Recensies2019-01-03T13:25:13+00:00

Recensies

We worden er blij van als mensen gaan opstaan en het leven gaan leiden wat ze graag willen en wat hen gelukkig maakt. We hebben gezien dat deelnemers binnen 3 maanden uit een bepaald patroon kunnen breken en hun leven een hele positieve wending kunt geven. De deelnemers gaan dromen achterna jagen in plaats van de waan van de dag te volgen. Dit heeft alles te maken met de juiste mindset.

Doe de dromentest

“Als jij de beste versie van jezelf wordt, ben je de grootste zegen voor de ander”.

“Ik raad iedereen aan om deze workshop te volgen en ervoor open te staan en het eens serieus te proberen. Ik geloofde in eerste instantie niet dat dat kon, maar het werkt wel degelijk. Er is het afgelopen jaar enorm veel veranderd in mijn leven. Het heeft echt iets in werking gezet. Ik ben mijn vriendin dankbaar dat ze mij heeft benaderd voor deze workshop.”

Annemarieke, Visionboard Workshop

“De regie terug hebben was echt een bevrijding. De frustratie verdween en taken werden afgemaakt. Maar bovenal was er een vuurtje aangewakkerd om mijn droom te volgen. Het gevolg is dat ik een studie begonnen ben en me wil richten op dat wat mijn hart heeft. Dan kom je in je kracht en ga je stralen. Dus ben je ook de grip op je leven kwijt, geen balans in je leven? Wordt je niet gelukkig van wat je doet en wil je weten waar jouw hart warm van wordt? Dit traject zal je zeker helpen!”

Andrea, Workshop & Dromentraject
“Als je toe bent aan persoonlijke ontwikkeling en als je echt wat wilt gaan doen met specifieke dromen en wensen dan is het echt een aanrader om de visionboard workshop te volgen!”
Janneke, Visionboard workshop
“Mooie workshop om mijn eigen visionboard te maken waar ruimte was voor volgen van intuïtie, overdenkingen en vooral inzichten. Alles bij elkaar heeft het mij nu al 7 van de 9 inzichten waar gemaakt, de andere 2 hou ik in het vizier door dagelijks op mijn visionboard te kijken om zo mijn diepste dromen werkelijkheid te maken.”
Marjanne, Visionboard workshop
“Toffe workshop waarbij je leert om je leven bewuster te leven. Je wordt getriggerd om je eigen dromen te dromen en in actie te komen zodat je dromen werkelijkheid gaan worden. Vol praktische handvaten die je helpen om gelijk aan de slag te gaan.”
MelissaMelissa, Visionboard workshop
“Niet langer alleen maar dromen, maar ook in actie komen. Daar waar mijn plannen nog abstract zijn weet zij de juiste vragen te stellen om mijn plannen concreet te maken. Daar waar ik tegen muren oploop stimuleert zij mij om over muren heen te springen. Ik ben nu bijna aan het einde van het traject. Er is zoveel gebeurd in de afgelopen tijd, er zijn echt knoppen om gegaan. Daar waar mijn droom aan het begin van het traject nog mijlenver weg voelde, voelt het nu binnen handbereik!”
Tanja, Visionboard Workshop

“Ik heb geen moment spijt gehad om mijn dromentest in te vullen en te kijken wat daaruit kwam. En het allerbelangrijkste dat je er voor open staat en het gewoon probeert. Hoe moeilijk ook. Ik ben Revael your dreams enorm dankbaar!!”

Jenny, Dromentraject
“Het positieve effect van dit traject van RYD heeft niet alleen invloed op mijzelf; ook mijn huwelijk is verrijkt en stabieler geworden. Er is meer rust in mijn leven en dat van mijn gezin gekomen.

Mocht je niet goed weten waar je met je leven heen wilt, zie je je dromen niet tot realiteit komen of heb je het idee dat je geleefd wordt en heb je altijd tijd te kort komt? Dan kan ik je dit traject van harte aanbevelen. Ik weet zeker dat je leven zal veranderen en je je dromen werkelijkheid zult zien gaan worden!”

Natasja, Dromentraject

Uitgebreide recensies

Tanja
Coaching traject

Tijdens een vrouwendag waar Larissa van Reveal your Dreams kwam spreken, sprak ze over dromen en hoe je deze kan realiseren.

Aan het einde van de lezing gaf ze ons de gelegenheid om zelf onze droom op te schrijven. De oproep prikkelde mij en ik schreef alles op wat er in mij opkwam. Toen ik het teruglas was ik verbaasd maar het gaf mij ook heel veel energie. Hier wilde ik verder mee, maar geen idee hoe! Het was veel te groot. Larissa bood mij aan op de gratis dromentest te doen. In het gesprek wat daarop volgde vertelde ze over het coachingstraject, en ik wist meteen: dit wil ik! Larissa helpt mij op een liefdevolle  maar daadkrachtige manier mijn dromen van mijn hart naar mijn hoofd & handen te krijgen. Niet langer alleen maar dromen, maar ook in actie komen. Daar waar mijn plannen nog abstract zijn weet zij de juiste vragen te stellen om mijn plannen concreet te maken. Daar waar ik tegen muren oploop stimuleert zij mij om over muren heen te springen. Ik ben nu bijna aan het einde van het traject. Er is zoveel gebeurd in de afgelopen tijd, er zijn echt knoppen om gegaan. Daar waar mijn droom aan het begin van het traject nog mijlenver weg voelde, voelt het nu binnen handbereik.

Annemarieke
Visionboard Workshop

In januari 2017 ben ik door een vriendin benaderd voor een workshop “Reveal Your Dreams” die gegeven werd door Larissa. Tijdens deze workshop zou er uitgelegd worden hoe je aan je dromen en doelen kunt werken en zou je je eigen vision board gaan maken.

Ik had al een gelukkig leven en had mijn leven ook goed voor elkaar, maar ik was enorm op mijn baan uitgekeken en zocht een andere uitdaging wat op dat moment maar niet lukte. Deze workshop leek mij toch wel leuk om eens te kijken hoe je je doelen en dromen en nieuwe baan waar kunt maken. Ik ben daarom naar de workshop gegaan.

Tijdens die workshop moest ik mijn doelen en dromen opschrijven en heb ik een vision board gemaakt met de dromen en doelen die ik toen had. Deze vision board zou helpen om dagelijks te bidden voor deze punten. Ik vond het in het begin moeilijk maar uiteindelijk lukte het mij dagelijks te bidden voor mijn doelen. Een half jaar later in Juni zat ik nog eens in mijn map van de workshop te kijken en vond ik mijn doelen lijstje van Januari. Ik was inmiddels vergeten dat ik die nog had. Toen ik die zag viel mijn mond open van verbazing. Op 1 na waren alle punten die daarop stonden binnen 6 maanden uitgekomen inclusief een nieuwe baan. Ik kon het niet geloven dat het echt kan. Inmiddels is de laatste droom van dat lijstje deze maand uitgekomen.

Ondertussen gaat mijn leven verder en ontstaan er weer nieuwe doelen en dromen. Ik update mijn vision board als geheugen steuntje waar ik ook alweer voor wil gaan en voor wil bidden. Het heeft mij ook een enorm vertrouwen gegeven in mijzelf maar ook in God. En het komt soms op de meest onverwachte manier of moment.

Ik raad iedereen aan om deze workshop te volgen en ervoor open te staan en het eens serieus te proberen. Ik geloofde in eerste instantie niet dat dat kon, maar het werkt wel degelijk. Er is het afgelopen jaar enorm veel veranderd in mijn leven. Het heeft echt iets in werking gezet. Ik ben mijn vriendin dankbaar dat ze mij heeft benaderd voor deze workshop.

Michela
Coaching traject

“If you are going through a stage of life where everything seems to be blur and nothing seems to move in the right direction, if you are confused about your life, your plans, if you feel stuck, empty and cannot move forward and you think nobody can help you or understand you than you are not alone! I was feeling exactly in the same situation until I met a wonderful Human Being that happens to be the founder of ” Reveal your dreams” and from there my life start to change! She encouraged me to do the dream test even tho I was sceptical in the beginning I decided to give it a try! And for my surprise… after answering those questions… from that very moment…. something started to work inside me.. I started to feel different… better… much better!! So I decided to follow the course and that is the best investment I could do for myself and for my life!”

Jenny

Jenny
Coaching traject

Reveal your dreams helpt je om je eigen dromen na te jagen… Wat je ten diepste heel graag wilt maar niet durft door je eigen belemmeringen.

Ook ik was zo’n persoon die moeilijk voor zich zelf op durfde te komen, bang was voor reacties van anderen en vooral wat ZIJ van mij vonden. En zodra ik in de schijnwerpers stond moest ik bijna overgeven van de zenuwen en de angst om te falen. Terwijl ik dat toch het liefst wilde.. En emoties?? Lastige dingen, kon ik niks mee..daardoor vergat ik wie ik wilde zijn, en was ik wie anderen graag zagen dat ik was.. Door deze coaching aan te gaan ( en ja ik was sceptisch over het programma..) en mijn dromen te visualiseren, zelf de controle/ regie te houden over je eigen leven ( met enige coaching..) Heeft mij een stuk zekerder en sterker gemaakt. Weet ik beter dan ooit wat ik wil bereiken in dit leven. Dit was mij nooit gelukt door deze coaching en voornamelijk eerlijk durven te zijn naar jezelf. Ik heb geen moment spijt gehad om mijn dromentest in te vullen en te kijken wat daaruit kwam. En het allerbelangrijkste dat je er voor open staat en het gewoon probeert. Hoe moeilijk ook. Ik ben Revael your dreams enorm dankbaar!!

Andrea
Workshop & coaching traject

Het gevoel dat je geleefd wordt, ken je dat? Ik was er helemaal klaar mee. Het bracht geen voldoening, maar vooral een gevoel van altijd tijd te weinig te hebben. Achter de feiten aanlopen en niet bezig zijn met dat wat me gelukkig maakt.

Van mijn man kreeg ik een mail doorgestuurd, met daarin een uitnodiging voor een visionboard workshop. Dat triggerde me omdat ik eigenlijk niet echt een idee had wat ik dan wel wilde. De avond was ongelofelijk leerzaam en leuk. Nadenken over wat in je hart leeft, zonder te denken in onmogelijkheden. Ondanks dat ik niet wist wat ik dan wilde, begon er van alles te borrelen en had ik al snel een idee voor het visionboard. Het gave van het visionboard is dat je je dromen visualiseert, waardoor ze voor je gaan leven. Maar ja, dan heb je het gevisualiseerd en dan?

Tijdens de avond werd er ook gesproken over een coachingstraject, waarbij je geholpen wordt grip op je leven te krijgen en manieren te vinden om je droom te volgen. De gesprekken hielpen enorm om focus te krijgen op dat wat belangrijk voor je is. Je dagen plannen? Ik moest er niets van weten. Met een jong gezin valt er geen planning te maken dacht ik altijd, ik doe gewoon wat in me opkomt die dag. Met het gevolg dat ik met van alles en nog wat bezig was en aan het eind van de dag nog allerlei onafgemaakte klussen had liggen. Ik deed mijn taken maar half en dat was enorm frustrerend.

Toch maar begonnen met plannen en mijn eerste geplande dag was meteen een succes. Veel gedaan en ook tijd voor ontspanning. De regie terug hebben was echt een bevrijding. De frustratie verdween en taken werden afgemaakt. Maar bovenal was er een vuurtje aangewakkerd om mijn droom te volgen. Het gevolg is dat ik een studie begonnen ben en me wil richten op dat wat mijn hart heeft. Dan kom je in je kracht en ga je stralen. Dus ben je ook de grip op je leven kwijt, geen balans in je leven? Wordt je niet gelukkig van wat je doet en wil je weten waar jouw hart warm van wordt? Dit traject zal je zeker helpen!

Natasja
Coaching traject

In september 2016 ben ik aan de slag gegaan met het traject van RYD.

Op dat moment zat ik niet heel lekker in mijn leven. Het was alsof het leven mij leidde in plaats van dat Ik mijn leven leidde. Ik wist niet goed wat ik met mijn leven en mijzelf aan wilde, mijn dromen en verlangens zaten ver weg gestopt en mijn leven leek op dat moment niet echt verder te ontwikkelen.

Na een coachingsgesprek met Larissa ben ik begonnen met het maken van een visiebord. Ook heb ik de workshop en een coachingstraject gevolgd.

Wat de coaching, de workshop en het proces er om heen mij gebracht hebben, is in een paar woorden: ‘grip op mijn leven’!

De workshop zorgde ervoor dat mijn weggestopte dromen tot leven kwamen.

Door de 30 dagen challenge, in combinatie met de coaching, kreeg ik grip op mijn tijd, mijn planning èn inzicht in mijn emoties en gedragspatronen.

Nu, een paar maanden later, voel ik me energieker, krachtiger en zelfverzekerder. Ik weet veel beter wat ik wil, waar ik naar toe wil en ik heb geleerd om mijn grenzen aan te geven.

Met de tools die ik ontvangen en geleerd heb,  blijf ik groeien en mijzelf ontwikkelen.

Mijn dromen, die ver weg leken, zijn omgezet naar concrete actiepunten en een aantal dromen zijn in een jaar tijd al realiteit geworden!

Zo dacht ik bv. al jaren lang dat een koophuis voor mij niet weggelegd was. Door doelen aan deze droom te verbinden, mijzelf ook echt aan deze doelen te houden en er aan te werken, is deze droom werkelijkheid geworden en zijn mijn man en ik over een maand de trotse bezitters van een prachtig koophuis!

Het positieve effect van dit traject van RYD heeft niet alleen invloed op mijzelf; ook mijn huwelijk is verrijkt en stabieler geworden. Er is meer rust in mijn leven en dat van mijn gezin gekomen.

Mocht je niet goed weten waar je met je leven heen wilt, zie je je dromen niet tot realiteit komen of heb je het idee dat je geleefd wordt en heb je altijd tijd te kort komt? Dan kan ik je dit traject van harte aanbevelen. Ik weet zeker dat je leven zal veranderen en je je dromen werkelijkheid zult zien gaan worden!