Trajecten2018-10-13T21:24:41+00:00

“De formule om je dromen te ontdekken en te realiseren. Ontdek hoe Larissa van der Haar, de controle weer terugpakte.”

Leer jouw dromen te ontdekken en waar te maken van experts die dit zelf al gedaan hebben.

Krijg direct toegang tot de tools en materialen en de exclusieve Reveal Your Dreams community voor vrouwen, die jou zal helpen om jouw impact te vergroten.

Lees verder

Wat is het Reveal Your Dreams dromentraject?

Kort samengevat: een traject van maximaal 10 weken, waarin je samen met jouw persoonlijke coach je leven naar een hoger niveau tilt. Je krijgt toegang tot 6 korte en krachtige video lessen met bijbehorende opdrachten, gecombineerd met 4 persoonlijke coaching sessies van 1 uur. Je krijgt inzicht in hoe je jouw kostbare tijd besteed, je gaat je obstakels ontmaskeren en verwijderen, en je gaat aan de slag met je dromen en doelen.

Je leert het volgende in ons dromentraject:

 • De kracht van visualisatie.

 • Wat zijn je dromen zijn hoe houd je focus?

 • Waar je kostbare tijd naar toe gaat en hoe je meer tijd kunt creëren voor jezelf.

 • Wat je obstakels zijn om je dromen waar te maken en hoe je deze doorbreekt.

 • Hoe je goede gewoonten kunt aanleren en slechte gewoonten kunt afleren.

 • Hoe je doelen kunt stellen die je deze keer ook echt gaat halen.

 • Hoe je echt grip krijgt op je leven

Als aanvulling hierop krijg je toegang tot de community, waarin je gelijkgestemden vind die jou willen inspireren en verder helpen. Ook vind je in de community:

– Live trainingen en Q&A’s
Met het maandelijkse LIVE-trainingsgesprek heb je live toegang tot Larissa en kun je (ook achteraf) onbeperkt vragen stellen. Alle trainingen worden opgenomen en blijven beschikbaar.

– Maand challenge
Elke maand zal er een leuke en uitdagende challenge zijn, om jou te helpen groeien!

– Interviews met powervrouwen/mannen
Veel van de interviews die Larissa in haar podcast doet, zijn in onbewerkte vorm en mét video te bekijken in de community.

– Begeleiding en motivatie bij het behalen van jouw doelen
In het lidmaatschap hebben we een resultaten sectie, waar je jouw voortgangsresultaten kan delen.

– Meetup
Elke 2 maanden is er een mogelijkheid om elkaar live te ontmoeten, je mag altijd een introducee meenemen.

– Jaarlijks event
Jaarlijk organiseren we een tof en inspirerend event. Als lid van Reveal Your Dreams heb je tijdens die dag toegang tot leuke extra’s.

– Steun van de community
We vieren elkaars successen en zijn het steuntje in de rug. Iedereen is zijn leven naar een hoger niveau aan het tillen zijn, ook al voelt dit soms oncomfortabel en gaat het niet altijd vanzelf. Ook op die momenten is de community er voor jou!

BONUS

Als je liever onze trainingen luistert tijdens het reizen of huishouden, we hebben onze trainingen ook per MP3 beschikbaar!

Direct toegang tot hoogwaardige informatie en tools.

Krijg de Reveal Your Dreams – Online coaching community app

Ontvang ook een handige community app!
Lees verder

Jouw eigen privé coaching

Je krijgt toegang tot Larissa en jouw eigen visiecoach in jouw eigen privé lidmaatschap omgeving. Van deze coaching kun je elk moment gebruik maken, naast het traject wat je volgt.

Dit is hoe de coaching werkt:

 1. Afhankelijk van jouw pakket plan je met je visiecoach één of meerdere videocalls in via Skype of Facebook video bellen.
 2. Via de online community: je start een privé coaching gesprek wat alleen jij en Larissa of je visiecoach kunnen bekijken.

We zullen jou helpen om antwoord te krijgen op jouw belangrijkste vragen. Samen gaan we jouw droomleven ontdekken en waarmaken!

Verhaal Larissa

Dit zijn de 3 pilaren van de coaching die we geven:

Andrea
Andrea
“De regie terug hebben was echt een bevrijding. De frustratie verdween en taken werden afgemaakt. Maar bovenal was er een vuurtje aangewakkerd om mijn droom te volgen.”

Lees meer
Jenny
Jenny
“Het heeft mij een stuk zekerder en sterker gemaakt. Nu weet ik beter dan ooit wat ik wil bereiken in dit leven.”

Lees meer
Michela
Michela
“So I decided to follow the course and that is the best investment I could do for myself and for my life!”

Lees meer
Tanja
Tanja
“Niet langer alleen maar dromen, maar ook in actie komen. Daar waar mijn droom aan het begin nog mijlenver weg voelde, voelt het nu binnen handbereik.”

Lees meer

In de community heb je ook toegang tot de volgende experts

Visie coach Manon Joosse

Manon Reveal Your Dreams

Getrouwd, moeder van 4, woonachtig in Soesterberg. Coacht al 8 jaar vrouwen die hun leven naar een hoger niveau willen tillen. Ze helpt je te ontdekken wat je dromen zijn en hoe je deze kunt gaan leven.

Visie coach Gertine Oldeman

Gertine Oldeman Reveal Your Drams

Getrouwd, moeder van 3, woonachtig in Ermelo. Heeft jarenlang (jonge) mensen gecoacht en zien opbloeien zodat ze een steeds betere versie van zichzelf werden. Daarnaast heeft ze 10 jaar ervaring in het leiden van teams. De uitspraak die haar motiveert: “Everybody wins when a leader gets better”.

Schoonheidsspecialiste Corine Stelpstra

Corine - Reveal Your Dreams

Getrouwd, moeder van 4, woonachtig in Ommen. Heeft als schoonheidsspecialist 10 jaar een succesvol bedrijf gehad. Ze heeft vrouwen zien opbloeien en hun zelfvertrouwen zien vergroten bij de make-up adviezen en huid analyses die ze geeft.

Sportcoach Marijke Blijleven

Marijke - Reveal Your Dreams

Getrouwd, moeder van 2, woonachtig in Amsterdam. Directrice van een basisschool. Als coach is het haar passie om vrouwen letterlijk in beweging te brengen door middel van sport.

Wellness coach Sabrina van Bavel

Sabrina - Reveal Your Dreams

Verloofd, woonachtig in Putten. Sabrina is ondernemer en weet hoe het is om uit je comfortzone te stappen. Ze werkt met essentiële oliën die bijdragen aan een ontspannen, gezond en fit lichaam.

Natuurvoedingsdeskundige Janneke Steen

Getrouwd, moeder van 2, woonachtig in Ermelo. Janneke is opgeleid tot natuurvoedingsdeskundige, en bied hierin advies en begeleiding aan.

Het dromentraject is ideaal voor jou als je hulp nodig hebt met het volgende:

 • Ik zou zo graag iets heel anders gaan doen qua werk dan nu, hoe kom ik er achter wat ik kan en wil?

 • Doelen stellen kan ik heel goed, maar hoe zorg ik ervoor dat ik ze ook behaal en die stok achter de deur houd?

 • Hoe krijg ik meer energie en zelfvertrouwen?

 • Hoe kan ik mijn dromen realiseren zonder dat het ten koste gaat van mijn gezin?

 • Als je het gevoel hebt dat je niet tot je volle potentieel komt.

 • Als je niet meer weet waar te beginnen.

 • Als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt.

Als jij jezelf in minimaal één van deze dingen herkent, en je bent klaar voor een nieuwe koers, dan hebben wij de oplossing voor jou!

Lees verder

Brons

€ 250,-Voor betaling in termijnen neem contact op
 • 3 maanden community toegang t.w.v. € 150
 • Lanceringsessie t.w.v. € 145
 • Totaalwaarde € 295

Goud

€ 645,-Voor betaling in termijnen neem contact op
 • 6 maanden community toegang t.w.v. € 300
 • Lanceringsessie t.w.v. € 145
 • Dromentraject t.w.v. € 645
 • Totaalwaarde € 1090

Platinum

€ 1250,-Voor betaling in termijnen neem contact op
 • 12 maanden community toegang t.w.v. € 600
 • Lanceringsessie t.w.v. € 145
 • Dromentraject t.w.v. € 645
 • Doelentraject t.w.v. € 645
 • Totaalwaarde € 2035

*Prijzen zijn inclusief BTW. Als je een onderneming hebt dan krijg je 21% BTW terug.

 • Veel gestelde vragen

 • Ik wil meedoen, wat nu?

  Klik op de rode knop om je vrijblijvend in te schrijven op de wachtlijst. Je komt dan op onze maillijst te staan, en ontvangt dan direct van ons bericht zodra de inschrijving voor onze coachingstrajecten weer geopend zijn. Je kunt je dan definitief aanmelden, en na ontvangst van je betaling nemen we snel contact met jou op om je eerste sessie in te plannen.

 • Kan ik ook in termijnen betalen?

  Wil of kun je niet de aanbiedingsprijs in 1 keer betalen, dan kun je ook in termijnen betalen. Het tarief daarvoor is € 95 per maand? Neem dan even contact op via info@revealyourdreams.com zodat we dit in orde kunnen maken.

 • Wat is een lanceringssessie?

  Je krijgt via Skype een online lancering sessie van 1 uur, waarin je samen met één van onze visiecoaches in jouw dromen en doelen duikt. Heb je nog niet voldoende helder wat jouw dromen en doelen zijn? Dan vul je van tevoren eerst onze dromentest in. Dit is een lijst met prikkelende vragen die helpt om je dromen helder te krijgen.

  Heb je je dromen al helder en ben je vooral op zoek naar hulp om ze te realiseren? Dan zullen we je de juiste tools aanreiken en gaan we samen een plan maken om jouw dromen realiteit te maken!

  De visiecoach zal jou in deze sessie ook uitleggen hoe je het meeste uit de online community kunt gaan halen. Na afloop blijft jouw persoonlijke visiecoach beschikbaar via de online community.

 • Wat is een dromentraject?

  Grip op je leven, je dromen helder en obstakels verwijderen, zullen de 3 speerpunten zijn in dit traject die je gaan helpen om je dromen te gaan uitleven. We zullen je handige tools aanreiken die je meenemen naar een leven op een volgend niveau. Je krijgt toegang tot 6 korte en krachtige video lessen met bijbehorende opdrachten, gecombineerd met 4 persoonlijke coaching sessies. Je krijgt inzicht in hoe je jouw kostbare tijd besteed, je gaat je obstakels ontmaskeren en verwijderen, en je gaat aan de slag met je dromen en doelen. Je zult je eigen visionboard maken waarin jouw dromen visueel gemaakt zijn. Je kunt dit traject al binnen 8 weken afronden samen met je coach.

 • Wat is een doelentraject?

  Je weet wat je wilt, je hebt je dromen helder, stappen gezet en je hebt al een dromentraject gedaan. Je voelt dat datgene wat er in jou zit er nu helemaal uit mag gaan komen en dat je er helemaal klaar voor bent om concrete stappen te zetten en je dromen te gaan leven? Dan is het doelentraject perfect voor jou. Tijdens dit traject van 5 maanden, ga je écht stappen maken met jouw doelen. En dit doe je niet alleen, maar dit doe je met je eigen inspiratie groep met vrouwen uit de community. Er is een startdag op een centrale locatie in Nederland onder leiding van Larissa. Die dag zul je alle kennis en tools aangereikt krijgen om aan de slag te gaan met je doelen door de training en de korte 1 op één sessie met Larissa. Je gaat die dag naar huis met je eigen gemaakte doelenboard en je bijbehorende plan voor de komende paar maanden. Er zullen gedurende het traject 3 online groep sessies zijn onder leiding van Larissa om elkaar te motiveren, te inspireren en successen van elkaar te vieren. Daarnaast zal je ook halverwege het traject nog een één op één sessie hebben met Larissa om je proces weer even een boost te geven en aan te scherpen.

  Door je doelen te delen met anderen die daar ook mee bezig zijn, krijg je het gevoel dat je het met elkaar doet, en neemt je motivatie toe. Hierdoor schiet je vooruit en zul je razendsnel resultaten gaan zien.